Byggeblogg

Her kan du følge fremdriften på prosjektet.
Hver måned laster vi opp bilder av byggeprosessen på Tangvall Arena.
30.11.21
Sjekk fremgangen siden sist!
Det skjer mye på Tangvall for tiden! Trinn 1 begynner virkelig å ta form – og det samme gjør nedkjøringsrampen. Vi teller 4 etasjer i Bygg B.
01.11.21
I høyden
Sjekk fremgangen siden sist! Endelig begynner vi å bygge mer i høyden – og du kan virkelig se konturene av Søgnes nye storstue!
30.09.21
Full aktivitet
Gravingen fortsetter til nedkjøingsrampen, og du kan virkelig begynne å se konturene av kjøpesenteret.
14.09.21
Inn mot høsten
Vi har kommet lengre opp i høyden, med støpt gulv i 2.etg. Utgraving til nedkjøringsrampe i sør er også godt i gang. Sjekk fremgangen i bildegalleriet.
31.08.21
Vi har begynt i høyden!
Fint vær gjør at arbeidet går radig. Det er lagt granitt og asfaltert rundt nedkjøringen i sør. På bildene kan du tydelig se den brede passasjen mellom byggene, i sort.
30.07.21
Effektiv sommer
Det har vært en effektiv og deilig sommer, med god fremdrift på byggeplassen. Arbeidet fortsetter på nedkjøringsrampen i nord. Mye er også gjort på resten av parkeringskjelleren.
28.06.21
Deler av kjelleren ferdig!
Nå er nedkjøringsrampen i sør og deler av kjelleren ferdig. Flere bygg er revet og gravearbeidet er startet på rampen i nord. Arbeidet fortsetter gjennom sommeren.
07.06.21
Fremgang inn mot sommeren
Sjekk fremgangen siden sist!
Arbeidet går effektivt og vi kan virkelig se konturene av en parkeringskjeller.
07.05.21
Effektivt arbeid i solskinn!
Med flott vær og effektive arbeidere kan vi se store fremskritt hver måned. Bare se hvor mye som er gjort siden forrige oppdatering! Vi håper at finværet fortsetter og gleder oss til å se Tangvall Arena ta form.
07.04.21
Endelig er det vår!
Det produseres godt fra alle involverte. Om cirka 8 mnd. er kjelleren lukket igjen og vi har klare 2 nye fremtidsrettede nedkjøringsramper til nytt senter og boligkompleks, samt til eksisterende kjellere. Det er mange utfordringer som løses hver uke – vi gleder oss til fortsettelsen.
09.03.21
Sjekk fremgangen siden sist!
Sjekk den fremgangen vi har hatt siden sist! Vi har vært heldige med været og fått gjort masse ila den siste måneden.
10.02.21
Snøen på vei bort – endelig!
Det produseres godt på tomten, men omsider kom kulden sammen med snøen. Det har derfor vært en litt mer utfordrende måned for oss og alle rundt på Tangvall. Nå er derimot snøen og kulden på vei bort og vi gleder oss til våren 😊
07.01.21
Godt nyttår!
Sjekk fremgangen siden sist i bildegalleriet. Vi går inn i et nytt år med godt mot. Vi er har bra fremgang og arbeidet går unna.
08.12.20
Sjekk fremgangen siden sist!
Vinteren har foreløpig vært mild og god, og fremgangen bra. Nå kan vi tydelig se konturene av parkeringskjelleren, samt nedkjøringsrampen i sør. Vi gleder oss til fortsettelsen!
05.11.20
Byggingen skrider fremover.
Det graves og støpes, og Tangvall Arena skrider fremover. 25 friske og raske arbeidere utøver godt håndtverk hver dag. Vi håper på mild vinter her i sør.
08.10.20
Sjekk fremgangen!
Sjekk fremgangen siden sist! Fremtidig skoletorv brukes nå som midlertidig parkering.
14.09.20
Godt tempo
Nå kjenner vi høsten komme snikende – men arbeidet fortsetter i samme gode tempo! Her kan du virkelig se fremgang fra sist. Dekket er på plass og konturen av kjelleren kommer tydelig frem. Dette blir skikkelig bra! Følg med videre!
17.08.20
Sommeren er på hell
– men produksjonen har gått jevnt gjennom hele perioden. Bilde her viser dagen før vi støpte første dekket. Denne dagen gikk det over 1000 kubikk med betong. "En slik stor dekke-støyp er det langt i mellom!" sier en fornøyd Tom Arne Aamodt. Vi ser frem til fortsettelsen.
18.08.20
Ny gangbro må til!
Skal vi ha gode innkjøringer til nytt senter må vi ta vare på naboene og handlende  i mellomtiden 😊
12.08.20
Sjekk fremgangen!
Del 1 av parkeringskjeller under bakken har hatt en god fremdrift gjennom sommeren! Betongarbeidene går etter planen og vi er godt i gang med å opparbeidingen av ny nedkjøringsrampe i sør. Parallelt fortsetter utgravningen av byggegropen på tomten. Vi gleder oss til fortsettelsen.
01.07.20
God Sommer!
Fremdriften skrider fremover---kjelleren vokser hver uke! Vi følger den oppsatte planen og nedkjøringsrampen fra sør starter ila denne mnd. Det blir aktivitet i tomten gjennom hele sommeren!
02.06.20
Sjekk fremgangen!
Det har vært en fin vår, og snart er det sommer! Vi har hatt strålende vær den siste mnd! Det betyr at vi har fått gjort mye her på Tangvall. Nå er betongarbeidet godt i gang — bunnplate på første del ble støpt i går! Vi gleder oss til fortsettelsen!
06.05.20
Det graves!
Grunnarbeidet for parkeringskjelleren er godt i gang! Vi har vært heldige med lite nedbør i perioden, dette gjør at fremdriften har vært bra. Betongarbeidene starter nå om 1 uke. Dette vil foregå parallelt som grunnarbeidet fortsetter. Vi gleder oss til fortsettelsen.
08.04.20
Vi er i gang!
Vi er i gang med første del av Tangvall Arena. Her på byggebloggen holder vi deg oppdatert på fremdriften av prosjektet.
Dette blir knallbra! Vi gleder oss.
Hovedentreprenør
Designet og utviklet av folk.