Byggeblogg

Her kan du følge fremdriften på prosjektet.
Hver måned laster vi opp bilder av byggeprosessen på Tangvall Arena.
05.11.20
Byggingen skrider fremover.
Det graves og støpes, og Tangvall Arena skrider fremover. 25 friske og raske arbeidere utøver godt håndtverk hver dag. Vi håper på mild vinter her i sør.
08.10.20
Sjekk fremgangen!
Sjekk fremgangen siden sist! Fremtidig skoletorv brukes nå som midlertidig parkering.
14.09.20
Godt tempo
Nå kjenner vi høsten komme snikende – men arbeidet fortsetter i samme gode tempo! Her kan du virkelig se fremgang fra sist. Dekket er på plass og konturen av kjelleren kommer tydelig frem. Dette blir skikkelig bra! Følg med videre!
17.08.20
Sommeren er på hell
– men produksjonen har gått jevnt gjennom hele perioden. Bilde her viser dagen før vi støpte første dekket. Denne dagen gikk det over 1000 kubikk med betong. "En slik stor dekke-støyp er det langt i mellom!" sier en fornøyd Tom Arne Aamodt. Vi ser frem til fortsettelsen.
18.08.20
Ny gangbro må til!
Skal vi ha gode innkjøringer til nytt senter må vi ta vare på naboene og handlende  i mellomtiden 😊
12.08.20
Sjekk fremgangen!
Del 1 av parkeringskjeller under bakken har hatt en god fremdrift gjennom sommeren! Betongarbeidene går etter planen og vi er godt i gang med å opparbeidingen av ny nedkjøringsrampe i sør. Parallelt fortsetter utgravningen av byggegropen på tomten. Vi gleder oss til fortsettelsen.
01.07.20
God Sommer!
Fremdriften skrider fremover---kjelleren vokser hver uke! Vi følger den oppsatte planen og nedkjøringsrampen fra sør starter ila denne mnd. Det blir aktivitet i tomten gjennom hele sommeren!
02.06.20
Sjekk fremgangen!
Det har vært en fin vår, og snart er det sommer! Vi har hatt strålende vær den siste mnd! Det betyr at vi har fått gjort mye her på Tangvall. Nå er betongarbeidet godt i gang — bunnplate på første del ble støpt i går! Vi gleder oss til fortsettelsen!
06.05.20
Det graves!
Grunnarbeidet for parkeringskjelleren er godt i gang! Vi har vært heldige med lite nedbør i perioden, dette gjør at fremdriften har vært bra. Betongarbeidene starter nå om 1 uke. Dette vil foregå parallelt som grunnarbeidet fortsetter. Vi gleder oss til fortsettelsen.
08.04.20
Vi er i gang!
Vi er i gang med første del av Tangvall Arena. Her på byggebloggen holder vi deg oppdatert på fremdriften av prosjektet.
Dette blir knallbra! Vi gleder oss.
Hovedentreprenør
Designet og utviklet av folk.