Velkommen til åpning av

Tangvall arena

20. april kl. 10:00!

et kjøpesenter for alle

I de første to etasjene bygger vi som sagt et moderne kjøpesenter, fylt med butikker du vil like. Etasjene er forbundet med rulletrapp, samt direkte adgang med heis fra parkeringskjeller. Ta heisen direkte til deilig bakverk fra Edgars Bakeri, en deilig milkshake fra MIX eller til en hyggelig handleopplevelse på Normal. 

Følg med på alle butikkslippene her!

Bowling på Tangvall Arena!

Dette er stas – Tangvall får sin helt egne bowlingarena! Lokalisert i underetasjen av Tangvall Arena, med restauranten i etasjen over.

O'Learys bowling & games får 6 bowlingbaner og 17 spill. Blant arkadeautomatene kommer basketspill, boksespill og bamseklo m.m.

Velkommen!

Nytt slipp!

NY AKTØR I TANGVALL ARENA!

Sport Outlet er et spennende konsept som jobber med å selge merkevarer fra kjente leverandører innen kategoriene sport, fritid og friluftsliv - til bare lave priser!

Gode og kunnskapsrike ansatte jobber aktivt hver dag for å gjøre gode sport- og fritidsopplevelser tilgjengelige for absolutt alle.

Hos Sport Outlet får du produkter av høy kvalitet til lav pris – vi ønsker velkommen og gleder oss til å handle her!

Nytt slipp!

Vi ønsker SKIN TONIC velkommen til Søgne og Tangvall Arena!

Skin Tonic er en landsdekkende parfymerikjede som tilbyr et bredt spekter av merkevarer og kvalitetsprodukter innen kosmetikk, hudpleie, makeup og duft. Kunnskapsrike butikkansatte er klare for å svare på de spørsmålene du eventuelt måtte ha.

Smil, service og kunnskap for faget skal skape tillit og trygghet for alle som handler hos Skin Tonic.

Nytt slipp!

Vi ønsker ny aktør velkommen til Tangvall Arena!

Sharp Barbershop er en barbershop i ekte amerikansk stil. Tilbudet strekker seg lenger enn kun en hårklipp – Sharp Barbershop utfører også barbering og trimming av skjegg i god gammel stil.

Velkommen!

Nytt slipp!

Ny aktør til Tangvall Arena – vi ønsker Deven's Café velkommen til Søgne!

Devens Cafe er en familiedrevet bedrift som ble etablert på Nordby shoppingsenter i Strømstad i 2017. De brenner for å yte den beste servicen og gi den beste kvaliteten til gjestene sine.

Her kan du nyte delikate bakverk, greske paier, et bredt sortiment av salater, kaffe, bubbel tea og i tillegg ta en god prat!

Velkommen!

Nytt slipp!

NY aktør til Tangvall Arena! Vi ønsker Princess velkommen til Søgne! Som en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil har Princess alt du trenger for å skape et trivelig hjem!

Hjertelig velkommen - vi gleder oss!

Nytt slipp!

O'Learys kommer til Søgne!!

Her vil du kunne samle gode venner til direktesendt sport og nyte god mat og drikke! Sportsbar- og restaurantkjeden er en favoritt blant alle som elsker sport i hyggelige omgivelser.

Vi er svært stolte over å kunne tilby dette til Søgnes innbyggere og gleder oss over å få O'Learys til Tangvall Arena!

Nytt slipp!

ENDELIG er vi klare for å presentere første navn som skal inn på Tangvall Arena. Kjøpesenteret skal fylles med godt innhold og noe for enhver smak. Snart kan vi love himmelske dufter og de lekreste bakverk fra Edgars Bakeri!  

Vi gleder oss stort over å ha de med på laget vårt. God sommer!

Nytt slipp!

Da er vi klare for å presentere den andre butikken som skal inn på Tangvall Arena. Kjøpesenteret skal som nevnt tidligere fylles med godt innhold og noe for enhver smak. I denne butikken selges helt normale varer og kjente merkevarer til faste lave priser.

Nå gleder vi oss stort til å få Normal med på laget vårt.

Nytt slipp!

DAGENS lille HØYDEPUNKT → MIX i Tangvall Arena!

Snart kan du nyte godt for ganen, enten du er kjesken eller sulten! Vi gleder oss over å ha MIX med på laget - og ser frem til en fristende meny og et bredt tilbud av godsaker. VELKOMMEN!

Nytt slipp!

Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede Life kommer til Tangvall Arena! Her kan du få mye godt for både hud og helse - for et enda bedre og mer balansert liv Vi takker for tilliten og gleder oss til veien videre sammen med Life. VELKOMMEN!

Nytt slipp!

Norges største apotekkjede Apotek 1 flytter inn i Tangvall Arena! Her vil du bli møtt med kunnskap, service og et godt produktutvalg for bedre helse og livskvalitet. Vi gleder oss over å ha Apotek 1 med på laget, og ser frem til å kunne tilby deres gode helseråd i umiddelbar nærhet! Velkommen!

Nytt slipp!

Har du en butikkdrøm?

Vi vet det er mange som drømmer om å drive sin egen butikk, og nå har du muligheten!

Les mer her

Kontorlokaler med solide kvaliteter

Vi ønsker også å lage et inspirerende kontormiljø – og i 3. og 4. etasje lager vi helt fleksible og moderne kontorlokaler. Tangvall Arena gjør arbeidsplassen nær, god og gøyal.

Er du interessert?

Vi gleder oss til å inn i nye kontorlokaler i Tangvall Arena!

Legg igjen kontaktinformasjonen din, så tar vi kontakt med deg!
Takk! Du hører fra oss.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Cato Hersvik-Olsen
Salgs- og markedssjef
996 02 144
cato@murisor.no
Rolf Elieson
Eiendomsmegler
990 99 107
rolf@sormegleren.no
Designet og utviklet av folk.